بهترین نرم افزار ها برای تحلیل و رصد بازار بورس، از زبان استاد محمد حسن ژند
860
بازدید
0
نظر
زمان مطالعه
5 دقیقه
بهترین نرم افزار ها برای تحلیل و رصد بازار بورس، از زبان استاد محمد حسن ژند
اگر شما هم جزو آن دسته از افراد هستید که به بررسی و تحلیل بازار بورس با استفاده از نرم افزار ها و شبکه های آنلاین و آفلاین علاقه دارید، مقاله آموزش نرم افزار های تحلیل و رصد بازار بورس با
60%
رضایت کاربران
نویسنده
محمد ابراهیمی
دسته بندی
مقاله
سطح
پیشرفته
بهترین نرم افزار ها برای تحلیل و رصد بازار بورس، از زبان استاد محمد حسن ژند
اگر شما هم جزو آن دسته از افراد هستید که به بررسی و تحلیل بازار بورس با استفاده از نرم افزار ها و شبکه های آنلاین و آفلاین علاقه دارید، مقاله آموزش نرم افزار های تحلیل و رصد بازار بورس با تدریس استاد ژند، برای شما نوشته شده است. با ما همراه باشید....
برای بررسی و رصد بازار بورس، دو نوع نرم افزار وجود دارد:
1- نرم افزارهای آنلاین: در این نرم افزار ها، شما در هر لحظه می توانید اطلاعات مورد نیاز را دریافت کنید. به عنوان مثال، نرم افزار usd/chf. این نرم افزار، برای جاواتریدر است و به صورت آنلاین می باشد.
2- نرم افزار های آفلاین: مثل متاتریدرها، داینامیکتری، متااستاک و اکثر دیگر نرم افزارها.
تفاوت نحوه کار نرم افزار های آنلاین و آفلاین:
تفاوت بین نرم افزارهای آفلاین، از قبیل فارکس، آپشن و یا بورس ایران، با نرم افزار های آنلاین، بسیار زیاد است.
درصد شکست چیست؟
در تمام کتاب ها نوشته شده است که درصد شکست باید ۳ تا ۵ درصد باشد. اما به طور مثال، در یک تایم فریم مثل اچ ۴، اگر یک تریم لاینی رسم کنید، قطعا باید این تریم لاین دارای نازکترین پیکسل، کمترین پیکسل و طولانی ترین حالت ممکن باشد. در فارکس، می توانید نقطه ی قطع این موارد را به دست آورید. در صورتی که نمودار از این قیمت ۳ درصد بالا تر برود، نتیجه می گیریم که این روند، تغییر کرده است. پس ۳% منحصراً برای تایم فریم هایی مثل مونتلی است که بالاترین تایم فریم در متاتریدر را دارد، که از آن، برای خریدهای طولانی مدت استفاده می شود.
مارکت فسیلیتیشن ایندکست ( شاخص تسهیل کننده ی بازار):
همانند شکل زیر، اگر شما کلیک راست کنید، با چهار رنگ ویژگی های نمودار برای شما نشان داده می شود
این اندیکاتور، به هیچ وجه با تعداد افراد ارتباطی ندارد و فقط تعداد دفعات معامله را به شما نشان می دهد .
درهمه ی بازارهای مالی، مانند استاک، فارکس و یا آپشن، به خریداران بولز وبه فروشندگان برز گفته می شود. قدرت فروشندگان با رنگ قرمز و قدرت خریداران با رنگ سبز نشان داده می شود.
از سایت بازار بورس تهران می توانید فرمول ewmfa را شبیه سازی کنید. اگرمجموعه تعداد خرید حقیقی را ضرب در درصدش کنید و حاصل را ضرب در درصد حجم خرید حقوقی کنید و جواب را همان ایکس بگذارید، مجموعه تعداد فروش حقیقی ضرب در درصد، به علاوه مجموعه تعداد فروش حقوقی، ضرب در درصد فروش حقوقی مساوی با ایگرگ می باشد.
شما عزیزان می توانید برای مشاهده کامل این دوره، از قسمت زیر استفاده نمایید:
شما سطح علمی این مقاله را چطور ارزیابی میکنید ؟
60%
رضایت کاربران
1 رای